Home

Welkom op de site van Sportvereniging DESS.

DESS is een gymvereniging die in het jaar 1888 is opgericht in Hoogkarspel. Wij hebben voor jong en oud, meisjes en jongens, dames en heren wat te bieden.

Beste allemaal,

Nieuwe penningmeester 

Vakantietijd, alles wat rustiger aan doen. Beetje bijkomen van alle drukte, dat is waar vakantie voor bedoeld is. En dat wensen wij ook al onze leden toe. MAAR….

Helaas is het voor ons geen rustige vakantie tijd. Want wij zitten met grote zorgen. 

Over het voortbestaan van onze club. 

Al een paar jaar vragen we aan jullie of er alsjeblieft iemand het plekje van penningmeester wil overnemen. En vorig jaar leek dat dan ook eindelijk gelukt. Maar helaas moest ook deze stoppen wegens privé omstandigheden. De moed zakt ons dan ook aardig in de (gym)schoenen. 

We hebben alle kanalen geprobeerd maar naast deze persoon (nog) niemand gevonden. Wel mensen die er over gingen nadenken. 

Ook stopte er docenten waarvoor we helaas ook geen vervanging kunnen vinden.

Dus ik wil bij jullie de noodklok luiden. 

Als er niemand gevonden wordt als nieuwe penningmeester dan komt er dit najaar toch echt een moment dat we de vereniging niet meer kunnen voortzetten. Er mogen namelijk geen dubbele taken gedaan worden door het bestuur. 

Dus zelfs al zouden we dit al kunnen (wat overigens niet zo is, dan nog mag het niet. Daarom vind ik het hoog tijd om jullie hiervan op de hoogte te brengen. We willen niet dat ruim 200 leden hun vereniging zien verdwijnen. Of dat juf Natasja, juf Ellen en Juf Wendy zonder werk komen te zitten. 

Dus…. Het is nu tijd om in actie te komen. 

Ben jij of ken jij iemand die het penningmeesterschap op zich wil nemen. 

Of wil je op andere manieren iets voor ons betekenen. Meld je dan aan, we zouden je zeer dankbaar zijn.

Info@sportvereniging-dess.nl

 

e-Boekhouden.nl