Nieuws

September

Vanaf 1 september mogen onze lessen weer worden hervat.
Zie hiervoor ons rooster via de tabbladen
We proberen dit zoveel mogelijk veilig te doen. We hebben bij binnenkomst een fles met ontsmettingsmiddel staan en voor de rest hopen we dat vooral de volwassenen zich zoveel mogelijk thuis al omkleden. We begrijpen dat dit voor veel kinderen en of kleuters niet haalbaar is.
Wel gaan we er dan vanuit dat er zoveel mogelijk afstand gehouden wordt. Zo houden we het voor onze leden en onze leiding zo veilig mogelijk.. Mochten er vragen of opmerkingen zijn schroom dan niet om ons te benaderen. Want we doen het tenslotte allemaal samen!!!

Maart

Beste D.E.S.S. leden, ouder(s)/verzorger(s),

NOC*NSF heeft voor heel Nederland, in ieder geval tot en met 31 maart, met klem geadviseerd alle sportevenementen af te lassen.

Ook heeft het NOC*NSF de Nederlandse sport opgeroepen om alle andere clubbijeenkomsten, zoals trainingen, geen doorgang te laten vinden.

Het bestuur van sportvereniging D.E.S.S. volgt de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid, NOC*NSF, RIVM en de KNGU en heeft daarom besloten dat voorlopig, in ieder geval tot 6April 2020, GEEN lessen meer worden gegeven.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van D.E.S.S.

December

Het heeft even geduurd, maar de foto`s van zowel herfstkamp als de pietengym staan online. Helaas waren er gezondheidsproblemen die voor de vertraging zorgden maar we wilden er wel voor zorgdragen dat er zorgvuldig met de foto`s werd omgegaan. Daarom staan ze nu op een beveiligde pagina. De wachtwoorden worden via de mail verstuurd.

Op 4 november was de jaarvergadering.

Helaas waren er niet zoveel mensen op afgekomen, terwijl er best belangrijke beslissingen zijn genomen.

Ook waren er wat wisselingen in het bestuur. We hebben afscheid genomen van Hans als voorzitter, het stokje is weer overgenomen door Antoinette van Westen. Ook namen we afscheid van Clairette als secretaris. Haar rol wordt nu door Yanaika Mol verder vervuld. Ook heeft Marc Scheffer in het bestuur plaatsgenomen.  Wij bedanken Hans en Clairette voor hun inzet en verwelkomen Marc, Yanaika en Antoinette en hopen dat zij zich net zo goed gaan inzetten voor onze vereniging.

Ook waren er dit jaar weer jubilarissen.Mevrouw Ank Knook-Poel is al 12,5 jaar lid en mocht een bos bloemen in ontvangst nemen. Mevr Tiny Timmerman is al 40 jaar lid. Zij kon helaas niet aanwezig zijn maar heeft de volgende dag alsnog de bos bloemen en het speldje van 40 jaar lidmaatschap in ontvangst genomen.

Ook hebben wij zowel Natasja als Sico in het zonnetje gezet. Natasja is dit jaar alweer 10 jaar bij ons in dienst. Ze heeft daarvoor bij de start van dit seizoen als een kleine attentie gehad maar we wilde haar nogmaals bedanken. Ook Sico is al heel wat jaren bij ons in dienst. Door wat wisselingen in het verleden kunnen wij helaas net met volle zekerheid constateren hoeveel dit precies is maar we wilden hem toch ook bedanken voor alle jaren trouwe dienst. Want we kunnen echt niet zonder jullie!!!

Oktober

De Grote clubactie is in volle gang, de volle boekjes kunnen tot 8 november worden ingeleverd.

De jaarvergadering is dit jaar op 4 november in de aula van het Kerspel en t Skitteljacht.

Het begint om 20.00 u bent van harte welkom.

Op woensdag 23 oktober gaat alweer het  8e Herfstkamp van start.

Dit jaar gaan er 64 kinderen mee, het worden er ieder jaar meer. We wensen jullie allemaal heel veel plezier. De foto’s volgen later.

September

De grote clubactie is van start gegaan, koopt u ook loten van onze jeugdleden? Wij zijn iedereen erg dankbaar!

We wensen Marije veel beterschap en zijn zo enorm blij dat Juf Natasja ons wederom uit de brand helpt en inspringt! Natasja je bent een topper!!! Dank je wel!!!

Daarbij  is Onze” Natasja alweer 10 jaar bij Dess! Gefeliciteerd! Wat zijn we blij met jou en wensen dat je nog heeeeel lang bij Dess blijft! Je bent een topper!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan

26 augustus 2019

Nieuwe rooster en vakantieplanning staan online

5 November 2018

We hebben dit jaar wel drie mensen in het zonnetje kunnen zetten tijdens de jaarvergadering. Ze krijgen van Hans allemaal een speldje van de KNGU en een mooie bos bloemen:

Rem Kappelhof, 25 jaar lid. Momenteel lid van de dames- en heren trimfitgroep van Sico op donderdagavond.

Joke Molenaar, 40 jaar lid. Momenteel lid van de aerobicgroep op de woensdagavond bij Natasja.

Ank Wijnker-Zwagerman, maar liefst 60 jaar lid. Momenteel lid van de damestrimfitgroep van Sico. Ank is als vierjarige, en misschien nog iets jonger, bij D.E.S.S. begonnen. Zij is maar liefst 20 jaar bestuurslid geweest en ook jurylid en heeft allerlei acties, waaronder de speculaaspoppenactie, helpen organiseren. Een topprestatie!

Allemaal gefeliciteerd en bedankt!

dess jaarvergadering 2018

17 Oktober 2018

Wist u dat juf Natasja op woensdag en vrijdagmiddag hulp krijgt van juf Tessa Botman? We hopen dat Tessa een mooie tijd bij ons heeft!

Oktober 2018

We hebben goed nieuws!
We hebben reactie terug gehad op onze vragen naar de gemeente rondom onze locatie Om de Noord en er zijn een 4tal zaken toegezegd….
De toiletten nog in 2018 worden vervangen.
De loszittende voegen worden aangepakt.
Naar de sporttechnische staat van de gymzaalvloer zal worden gekeken.
De mat bij de ingang van de gymzaal zal worden vervangen!
Wij zijn enorm blij met deze uitkomst!

3 September 2018

De lessen zijn weer begonnen, alweer veel blije kindergezichten voorbij zien komen en ook weer nieuwe leden! Natasja en Sico heel veel succes komend seizoen, bedankt voor jullie enorme inzet.

J.V.G. =  Jong Volwassenen Gym

Vanaf januari 2018 nieuw op vrijdagavond!

Wat:

We gaan weer ouderwets gymmen zoals vroeger tijdens de gymles op school. Plezier staat hierbij voorop en niets moet! De les start met een warming up waarna er de ene week een potje trefbal wordt gespeeld en andere week bootcamp oefeningen worden gedaan. Het aanbod zal elke week anders zijn. Met muziek op de achtergrond en Natasja Scheffer als docent is elke les een feestje!

Wanneer:

Op vrijdagavond van 19:30 tot 20:30 uur

Waar:

Gymzaal Om de Noord, Noordervoert 53, Hoogkarspel

Voor wie:

Voor alle dames en heren van 18 tot 50 jaar!

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je opgeven via het inschrijfformulier op de website onder kopje ‘Ledeninformatie’ of haal hem op tijdens de les.